اگر دارین این مطلب و میخونین احتمالا قصد دارین برای اپلای رشته حقوق اقدام کنین و دوست دارین بدونین قبل از اقدام برای تحصیل در رشته حقوق در خارج از کشور چه مواردی و مدنظر قرار بدین؟ و کدام کشورها و دانشگاهها برای تحصیل حقوق بهترین انتخاب بهشمار میرن؟ اگردنبال پاسخ به این سوالها هستین، مطلب درستی و برای مطالعه انتخاب کردین، چون ما قصد داریم در این مقاله بهطور کامل به این سوالها پاسخ بدیم، بنابراین تا انتها همراه کاکتوس ویزا باشین.
مزیتهای اپلای رشته حقوق
قبل از پرداختن به هر موضوعی بهتره ابتدا بدونیم که اصلا مهاجرت تحصیلی برای رشته حقوق چه مزیتهایی داره، چون با اطلاع از مزیتها مصممتر در این مسیر قدم برمیدارین. مزیتهای تحصیل حقوق در خارج از کشور بسیار زیاده و در این بخش به اصلیترین مزیتها اشاره میکنیم:
- تشکیل رزومه قوی برای آینده کاری و تحصیلی: این واقعیت و نمیشه انکار کرد که دانشجویانی که در خارج از کشور حقوق میخونن، در زندگی حرفهای خودشون یک گام از دیگ رقبا جلوتر هستن. وقتی شما بتونین فرصت تحصیل و در یک دانشگاه معتبر بهدست بیارین، از نظر کاری و تحصیلی موقعیتهای بهتری در آینده در اختیارتون قرار میگیره.
- آشنایی با دیدگاههای مختلف: همونطور که میدونین رشته حقوق از قبیل رشتههایی به حساب میاد که بینش گستردهای و در اختیار افراد قرار میده و با تحصیل در خارج از کشور میتونین در کنار دسترسی به بینشهای متنوع، روشهای زیادی و برای کسب مهارتهای تفکر انتقادی، ارزیابی احتمالات مختلف، مدیریت شرایط بحرانی، متقاعدسازی طرف مقابل و پیدا کردن راهحل و تجزیه و تحلیل در زندگی حرفهای و اجتماعی خودتون بهدست بیارین.
- فرصتهای شغلی فراوان: وقتی بتونین پروسه اپلای رشته حقوق و با موفقیت طی کنین، با متخصصهای زیادی در این زمینه ارتباط برقرار میکنین و این به یک عامل مفید برای حرفه کاری شما در آینده تبدیل میشه. حقوق یکی از شغلهای پردرآمد در جهان بهشمار میره و وقتی بتونین فرصت کار در شرکتهای برتر و بهدست بیارین آینده متفاوتی و برای خودتون رقم زدین.
- تسلط به زبان انگلیسی: یکی از مزیتهای تحصیل حقوق در خارج از کشور، یادگیری و تسلط به یک زبان خارجی است، وقتی افراد بتونن اصطلاحهای حقوق را به زبان انگلیسی یاد بگیرن، از اون طرف فرصتهای کاری عالی با درآمدهای بالا میتونن به دست بیارن. با تسلط به زبان انگلیسی، فرصتهای کاری بیشتری در اختیارتون قرار میگیره.
قبل از اپلای رشته حقوق بدانید
قبل از اپلای برای رشته حقوق بهتره با یک سری اصطلاحات آشنا بشین به این صورت که در ادامه با واژههای LLB (کارشناسی حقوق)، LLM (کارشناسی ارشد حقوق)، JD (دکتری تخصصی حقوق)، SJD (دکتری حقوق در آمریکا) و LPC (دوره اشتغال به وکالت) سروکار داریم.
در حالت کلی بیشترین سوالی که برای متقاضیان در مسیر اپلای تحصیلی در رشته حقوق بهوجود میاد این هست که آیا میشه برای رشته حقوق در دانشگاههای خارج از کشور پذیرش گرفت یا خیر؟ بله این امکان وجود داره و ربطی نداره که شما در ایران حقوق اسلامی خوندین و گاهی این سابقه کاری در زمینه مسائل حقوقی میتونه یک امتیاز مثبت برای شما بهحساب بیاد. اگر در گذشته وکیل دادگستری بودین و پروانه کار هم دارین، این میتونه تاثیر مثبتی داشته باشه، چون دانشگاهها ترجیح میدن با افرادی کار کنن که پیشینه کاری در این زمینه دارن.
بنابراین شما میتونین به راحتی از دانشگاههای آمریکا، کانادا، استرالیا و حتی اروپا در رشته حقوق پذیرش دریافت کنین. حالا افرادی که رشته حقوق و برای ادامه تحصیل در خارج از کشور انتخاب میکنن، در نهایت میتونن در حوزه وکالت یا مشاورههای حقوقی به کار مشغول بشن.
برای وکیل شدن در آمریکا باید ابتدا توسط دانشگاههای آمریکا صلاحیت شما تعیین بشه، بعد در آزمون وکلا قبول بشین. در حالت کلی برای وکیل شدن در آمریکا دو تا راه پیش روی متقاضیان قرار داره، اولین راه این که میتونن در دوره JD شرکت کنین که این دوره سه سال زمان میبره، اما هزینههای آن بسیار بالا است. راه دوم این که میتونین ارشد و در آمریکا بگیرین، فرقی نمیکنه چه ایالتی باشه، بعد از اون در آزمون وکلا شرکت کنین که بیشتر متقاضیان در ایالتهای کالیفرنیا و نیویورک در آزمون وکالت شرکت میکنن. برای تحصیل در رشته حقوق در کشورهای اروپایی بیشتر روال به این صورت است که از همان ابتدا باید در مقطع لیسانس رشته حقوق را شروع کنین، سپس در آزمون وکالت شرکت کنین.
همچنین قبل از اپلای رشته حقوق این مورد و مدنظر قرار بدین که برای مثال اگر شما تونستین از کشور هلند برای تحصیل رشته حقوق به زبان انگلیسی پذیرش بگیرین، بعد از اتمام تحصیل برای انجام کارهای حقوقی مراجعین خود باید بتونین به زبان اصلی مردم اون کشور یعنی هلندی تسلط داشته باشین، بنابراین حتما تسلط به زبان اصلی مردم کشور مقصد را مدنظر قرار بدین.
از طرفی شاید خیلی از متقاضیان هدفشون از تحصیل در رشته حقوق این نباشه که در نهایت وکیل بشن، برای مثال بیشتر دوست دارن در حوزههای دیگه مثل امور قراردادها، فعالیت در دادگاه و غیره مشغول باشن. این که متقاضی بتونه این فرصتهای کاری و دریافت کنه، کاملا به تلاش خودش بستگی داره، چون باید بتونین به خوبی نشون بدین که از پس این کار برمیاین. همچنین فعالیتهای حقوقی پیشین و سابقه کاری قبلی در امور حقوقی میتونه خیلی تاثیر مثبتی در دریافت این موقعیتها داشته باشه، در این شرایط حتی شاید بتونین موقعیتهای کاری عالی در سازمان ملل کسب کنین.
مورد دیگهای که بهتره قبل از اپلای رشته حقوق درنظر بگیرین، بحث هزینههای تحصیل و امکان دریافت بورسیه و اسکالرشیپ هست. بهتره بدونین که در مقطع ارشد احتمال این که بتونین فاند دریافت کنین خیلی کمه، اما اگر دانشجو پرتلاشی باشین امکان دریافت اسکالرشیپ وجود داره.
اما هزینههای تحصیل موردی نیست که بشه ازش چشمپوشی کرد، هزینه تحصیل رشته حقوق خیلی زیاده، بهطوری که بعد از رشتههای پزشکی و مدیریت، بیشترین هزینههای تحصیل مربوط به رشته حقوق هست، البته کشور انتخابی در تعیین هزینههای تحصیل بدون شک تاثیرگذار است.
برای مثال هزینه تحصیل حقوق در آمریکا در دانشگاههای دولتی سالانه بین 20000 تا 30000 دلار و در دانشگاههای خصوصی این هزینه به 60000 تا 70000 دلار در سال افزایش پیدا میکنه. اما بهتره به این موضوع هزینهها دقت نکنین، چون بعد از اتمام تحصیل با کار در حوزههای مربوط به رشته حقوق میتونین درآمدهای 200000 دلاری داشته باشین و قطعا میدونین که با این حقوق میتونین یک زندگی رویایی برای خودتون بسازین.
در حالت کلی کشورهای آمریکا، انگلیس و کانادا جزو مقاصد محبوب برای اپلای رشته حقوق به حساب میان و برای این که بتونین از این دانشگاهها پذیرش دریافت کنین به نمرات بالای آزمون آیلتس یا تافل نیاز دارین، برای آمریکا و کانادا حداقل نمره 100 تافل یا 7.5 آیلتس و برای کشور استرالیا حداقل نمره 79 تافل یا آیلتس 6.5 لازمه. دقت داشته باشین هر چه نمره بالاتری در آزمونهای زبان کسب کنین، احتمال اخذ پذیرش و افزایش میدین.
برای کسب فرصت تحصیل در رشته حقوق به نمرات بالای آزمون GRE و GMAT نیازی نیست، اما یک آزمونی وجود داره به نام LSAT که مدرک اون و برای تحصیل حقوق در کانادا، دوره JD آمریکا و دانشگاه ملبورن استرالیا نیاز دارین.
امکان وکالت در اروپا هم وجود داره، اما خب لازمه که بدونین هر دانشگاهی چه پیشنیازهایی داره و برای مثال اگر قراره در آزمون وکالت شرکت کنین، حتما باید ارشد داشته باشین و بعد از شرکت در آزمون وکالت، دو سال دوره کارآموزی و بگذرونین. در کشور آلمان برای وکیل شدن باید در دو آزمون ایالتی شرکت کنین، دو سال سابقه کاری نیاز دارین و طبیعتا تسلط به زبان آلمانی جزو واجباته.
دانشگاههای استنفورد، هاروارد، ییل، ملبورن و نیویورک جزو دانشگاههای عالی برای اپلای رشته حقوق به حساب میان، اما در کنار اینها، خیلی دانشگاههای برتر دیگه وجود داره که میتونین برای اخذ پذیرش از این دانشگاهها تلاش کنین.
بهترین کشورها برای اپلای رشته حقوق
بنابراین همانطور که گفتیم با اخذ پذیرش تحصیلی برای رشته حقوق میتونین فرصتهای کاری برتری در آینده کسب کنین، اما شاید برایتان این سوال پیش بیاد که کدام کشورها در حیطه رشته حقوق برتر عمل میکنن، از این رو این بخش از مطلب را به معرفی بهترین کشورها برای اخذ پذیرش تحصیلی در رشته حقوق اختصاص میدیم.
امکان داره شما با توجه به شرایطی که در اختیار دارین، بهخوبی نتونین برای مقصد تحصیلی تصمیمگیری کنین و برای این انتخاب به مشاورههای افراد ماهر و تجربهدیده نیاز دارین، بنابراین به شما توصیه میکنیم از یک جلسه مشاوره رایگان کاکتوس ویزا استفاده کنین تا با توجه به شرایط و رزومه تحصیلی بتونین برای تحصیل در رشته حقوق مقصد بهتری و انتخاب کنین، برای این کار کافیه فرم ارتباط با ما و تکمیل کنین.
تحصیل حقوق در آمریکا
نقاط مثبت:
- تحصیل در برترین دانشگاههای حقوقی مشهور جهان
- بهرهگیری از اساتید برجسته، دورهها و سمینارهای عالی
- امکان حضور در کلینیکهای پیشرفته
- امکان دریافت بورسیه تحصیلی
- وجود شرکتهای حقوقی مطرح
برای اپلای رشته حقوق بدون شک کشور آمریکا بهترین انتخاب است، چرا که این کشور بهترین دانشگاههای حقوق در سراسر جهان و در خود جای داده، دانشکدههای برتری همچون هاروارد، ییل، استنفورد، برکلی، کلمبیا و نیویورک از دانشگاههای برتر این کشور بهشمار میرن.
برای مثال دانشگاه هاروارد بیشترین تعداد دوره و سمینار را در سراسر جهان در اختیار دانشجویان حقوق قرار میده و برنامههای تحصیلی دانشگاههای آمریکا در چند دسته حقوق جزا، قانون تجارت، حقوق دولتی و غیره طبقهبندی میشن. دانشگاههای آمریکا همچنین نوعی آموزش را در حین کار در کلینیکهای مطرح دنیا و برنامههای مختلف برای دانشجویان مهیا میکنن و دانشجویان واجد شرایط نیز میتونن با دریافت بورسیه تحصیلی در دانشکدههای حقوقی مختلف این کشور مثل هاروارد، ییل و استنفورد تحصیل کنن.
تحصیل حقوق در انگلستان
نقاط مثبت:
- دانشکدههای حقوقی معتبر جهانی
- مدت زمان تحصیل کوتاه
- زادگاه شرکتهای حقوقی معتبر
- امکان دریافت بورسیههای تحصیلی
یکی دیگر از محبوبترین کشورها برای اپلای رشته حقوق انگلستان است، اگر به تعداد دانشجویان دانشگاه دورهام مشغول تحصیل در رشته حقوق نگاهی بیایندازین، از این گفته تعجب نمیکنین، چون در دانشگاه دورهام تقریبا 23000 دانشجوی خارجی در رشته وکالت مشغول به تحصیل هستن.
از طرفی زادگاه قانون کامن لا، انگلستان است و این قانونی است که آن را در سطح جهان به رسمیت میشناسن، زیرا حداقل یک سوم از سیستم حقوقی جهان بر این اساس استواره. مانند کشور آمریکا، انگلستان نیز زادگاه بسیاری از شرکتهای حقوقی برجسته بهشمار میره و از آن جایی که در دانشگاههای این کشور مشغول به تحصیل هستین، امکان داره که بتونین فرصت کارآموزی و در نهایت کار در این شرکتهای معتبر و به دست بیارین.
از همه اینها مهمتر، طول دوره تحصیل حقوق در انگلستان است که در مقایسه با کشورهای دیگر به مراتب کمتره، بهطوری که فقط سه سال زمان میبره تا دوره وکالت و در انگلستان به پایان برسونین، معمولا دورهها به این صورت هست که یک سال دوره آموزشی در دانشگاه و یک قرارداد آموزشی دو ساله در یک شرکت حقوقی طی میشه.
تحصیل حقوق در استرالیا
نقاط مثبت:
- دانشکدههای حقوقی معتبر در سطح جهان
- هیئت علمی بینالمللی
- تجربه دانشجویی فعال
یکی دیگر از کشورهای محبوب برای اپلای رشته حقوق کشور استرالیا است، تقریبا 870000 دانشجوی خارجی در دانشگاههای استرالیا به تحصیل مشغول هستن. همونطور که میدونین یکی از دانشگاههای برتر استالیا، دانشگاه سیدنی است به طوری که این دانشگاه رتبه 12 را به خود اختصاص داده است. دانشکده حقوق دانشگاه سیدنی از نظر قدمت در مقایسه با دانشگاههای حقوق انگلستان و آمریکا بسیار جوانتر است، اما تا به الان تونسته جایگاه خودش و در بین دیگر دانشگاههای معتبر جهان بهدست بیاره.
تحصیل حقوق در کانادا
نقاط مثبت:
- دانشکدههای حقوقی درجه یک
- دورههای تحصیلی کوتاه
- امکان شرکت در کارآموزی تابستانی
طول دوره تحصیل حقوق در کانادا مانند انگلستان کوتاه است، از این رو متقاضیان اپلای رشته حقوق میتونن سریعتر جذب بازار کار بشن و استقلال مالی داشته باشن. طول دوره تحصیل حقوق در کانادا تنها سه سال است، اما تکمیل یک دوره کارشناسی قبل از شروع تحصیل الزامی به حساب میاد.
در دانشکدههای حقوق مانند دانشگاه تورنتو، دانشجویان در بخشهای حقوق اساسی، حقوق جزا، قراردادها و حقوق مالکیت تخصص بهدست میارن و همچنین در دادگاههای آموزشی شرکت میکنن تا مهارتهای شرکت در دادگاههای واقعی و تمرین کنن. همچنین فرصتهای تحقیقاتی با دیکر کشورها مثل استرالیا و سنگاپور وجود داره.
بهترین دانشگاهها برای تحصیل رشته حقوق در خارج از کشور
این که بتونین مدرک حقوق و از یک دانشگاه معتبر در خارج از کشور دریافت کنین و آینده متفاوتی و برای خودتون رقم زدین بر کسی پوشیده نیست، چون در این شرایط میتونین در شرکتهای مطرح دنیا کار و شروع کنین و در کل رزومه قوی و برای خودتون تشکیل بدین.
وقتی بتونین در پروسه اپلای رشته حقوق عالی عمل کنین و از دانشگاههای مطرح دنیا پذیرش دریافت کنین، نشون میده که شما سوابق تحصیلی درخشانی داشتین و در آینده نیز عالی عمل میکنین. با حضور در یک دانشکده حقوق با سابقه عالی، میتونین از بابت آینده شغلی خودتون مطمئن باشین و در دسترس دورههای عالی در حضور اساتید مجرب و برجسته باشین و سطح تواناییهای خودتون و در این زمینه ارتقا بدین در کنار این که فرصت شبکهسازی با فارغالتحصیلان بسیار موفق در دنیا و به دست میارین. از این رو در ادامه مطلب تصمیم داریم در خصوص برترین دانشگاههای حقوق در دنیا صحبت کنیم.
جایگاه پنجم: دانشکده حقوق استنفورد، کالیفرنیا
دانشکده حقوق استنفورد از سال 1992 همیشه بین سه دانشگاه برتر حقوق در آمریکا قرار میگیره، متقاضیان تحصیل در این دانشگاه از نظر میانگین معدل کارشناسی بسیار بالا هستن و با میانگین تقریبا عالی 3.93 رتبه اول و کسب کردن. این دانشکده فرصتهای عالی زیادی در اختیار متقاضیان تحصیل قرار میده، فرصت طراحی برنامههای منحصربهفرد یا ایجاد دوره بر اساس علایق هر متقاضی از جمله برنامههای این دانشگاه بهحساب میاد.
دانشجویان در این دانشگاه با اساتید برجسته و مطرح دنیا ارتباط دارن و میتونن از تخصص این افراد کمک بگیرن، از طرفی آمار تعداد دانشجویانی که بعد از فارغالتحصیلی تونستن جذب بازار کار بشن بسیار بالاست، از این رو اگر تصمیم دارین برای اپلای رشته حقوق اقدام کنین، این دانشگاه و در فهرست انتخابی خودتون قرار بدین.
جایگاه چهارم: دانشکده حقوقی ییل
از زمانی که رتبهبندی برترین دانشکدههای حقوق در کشور شکل گرفت، بهطور مداوم رتبه اول در بین دانشگاههای حقوق، دانشکده بیل بود. دلیل برتری این دانشگاه به دلیل سطح بالای دانش هیئت علمی آن است که به دلیل سابقه درخشان، آینده فوقالعادهای و برای دانشجویان بعد از فارغالتحصیلی در کنار امکانات پیشرفته در حین تحصیل فراهم میاره.
میزان پذیرش دانشجویان متقاضی اپلای رشته حقوق برای دانشگاه ییل در سالهای 2020 تا 2021 تنها چهار درصد بود، از این رو رقابت برای کسب پذیرش از این دانشگاه بسیار بالا است. از طرفی نرخ بازدهی این دانشگاه 87 درصد است، به طوری که آینده دانشجویان بعد از ورود به این دانشگاه تضمین شده بهحساب میاد.
جایگاه سوم: دانشکده حقوق دانشگاه کمبریج
دانشگاه کمبریج در سال 1209 تاسیس شد و چهارمین دانشگاه قدیمی جهان بهشمار میاد، اما شروع تدریس رشته حقوق از اوایل قرن سیزدهم آغاز شد. در حقیقت این دانشگاه و میشه به نوعی پایهگذار رشته حقوق بهحساب آورد، چون اولین دانشجویان این دانشکده مسئول نوشتن اولین گزارشهای حقوقی شناخته شده در جهان هستن و یک پیشگام در زمینه حقوق در سراسر جهان بهشمار میرن.
تعداد فارغالتحصیلانی که از این دانشگاه فارغالتحصیل شدن نزدیک به 300000 نفره که در حال حاضر در آمریکا، کانادا، چین و سراسر اروپا مشغول هستن و هر کدام در موقعیت کاری مناسبی مشغول به کار هستن.
جایگاه دوم: دانشکده حقوق دانشگاه آکسفورد
طبق شواهدی که وجود داره، تدریس و مطالعه حقوق در دانشگاه آکسفورد از اوایل سال 1096 آغاز شد، از این رو اون و میشه قدیمیترین دانشگاه در دنیای انگلیسی زبان و دومین دانشگاه قدیمی در فعالیت مستمر در کل جهان شناسایی کرد. دانشکده حقوق دانشگاه آکسفورد در طی دوره بیش از 800 ساله خود در ارائه دورهها و دروس رشته حقوق به یک رهبر جهانی در رشته حقوق تبدیل شده و یک موسسه معتبر در زمینه یادگیری و پرورش بحثهای فکری بهشمار میره.
طبق رتبهبندی تایمز، دانشگاه آکسفورد برای شش سال متوالی از سال 2017 تا 2022 رتبه اول را بین بهترین دانشگاههای جهان به خودش اختصاص داده و این بهخوبی میتونه نشوندهنده جایگاه عالی این دانشگاه برای اپلای رشته حقوق باشه.
جایگاه اول: دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد
اما رتبه اول بین دانشکدههای حقوق جهان به هاروارد تعلق میگیره. تعهد دانشکده به آموزش علوم و هنرهای لیبرال، دانشجویان را تشویق میکنه تا از کلاس، موسسههای تحقیقاتی و مربیگری اساتید در تمام بخشهای هاروارد برای پیگیری علایق خود، سوالها و جوابهای تحقیقاتی و پیشگام بهره ببرن.
تقریبا هر سال تعداد محدودی دانشجو پذیرش میشوند و اندازه بزرگ کلاسها و محیط علمی پویا به هاروارد اجازه میده تا از هر سال فارغالتحصیلان حرفهای را در زمینه حقوق تحویل جامعه بده.
بازار کار رشته حقوق در خارج از کشور
تا این بخش از مطلب سعی کردیم در خصوص دانشگاهها و کشورهای برتر برای اپلای رشته حقوق اطلاعات کاملی در اختیارتون قرار بدیم، اما طبیعتا افرادی که تصمیم میگیرن برای اخذ پذیرش این رشته اقدام کنن، دوست دارن بدونن که بعد از فارغالتحصیلی بازا کار این رشته در خارج از کشور به چه صورتی هست، از این رو در این بخش از مطلب در خصوص بازار کار این رشته در خارج از کشور اطلاعات مفیدی در اختیارتون قرار میدیم.
بعد از فارغالتحصیلی از این رشته، فرصتهای کاری زیادی در اختیار متقاضیان قرار میگیره که این فرصتها هم هیجانانگیز و هم رضایتبخش هستن. طبیعتا حقوق بسته به ماهیت شغلی فرق میکنه و به عوامل مختلفی هم بستگی داره. البته کسب فرصت شغلی به این بستگی داره که چقدر تلاش کنین و چه رزومهای و در طول دوران تحصیل برای خودتون تشکیل بدین.
در ادامه میتونین فهرست محبوبترین مشاغل مربوط به رشته حقوق و به همراه حقوق سالانه در کشور آمریکا مشاهده کنین، فقط این مورد و مدنظر قرار بدین که این حقوقها تقریبی است و بسته به کشور و سابقه کار میتونه متفاوت باشه.
- وکیل بینالملل: 179000 دلار در سال
- وکیل شرکت: 107000 دلار در سال
- دیپلمات: 86000 دلار در سال
- سفیر: 45000 دلار در سال
- مشاور سیاست: 74000 دلار در سال
- مشاور حقوقی: 78000 دلار در سال
سخن نهایی
بنابراین همانطور که دیدین با اپلای رشته حقوق برای خارج از کشور میتونین در عین حال که رزومه خیلی قوی برای خودتون تشکیل میدین، فرصتهای کاری عالی با درآمدهای بالا داشته باشین و آینده متفاوتی برای خودتون بسازین. بعد از این که تصمیم گرفتین برای این رشته اقدام کنین و کشور مدنظر و انتخاب کردین، حالا دیگه باید ببینین برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد چه شرایطی لازمه و چه مدارکی و باید در اختیار داشته باشین و با برنامهریزی دقیق در این مسیر قدم بردارین.
برای تصمیمگیری در خصوص اپلای رشته حقوق باید خیلی تحقیق کنین تا در نهایت بتونین آگاهی کاملی داشته باشین، حالا برای این که بتونین هر چه سریعتر به اطلاعات بهروز و جامعی دسترسی داشته باشین، میتونین از تیم کاکتوس ویزا کمک بگیرین و کل پروسه اخذ پذیرش تحصیلی، بورسیه و ویزای تحصیلی و به این تیم بسپرین، با ورود به بخش خدمات میتونین بیشتر از خدمات ارائهدهنده توسط این تیم آشنا بشین.