اپلای آمریکا

اپلای آمریکا

موضوعات مهم این مقاله

اپلای آمریکا، موضوعی که قراره اینجا ازش بگیم! تحصیل تو آمریکا یه هدف خیلی جذاب برای خیلی از دانش‌آموزا و دانشجوها سراسر جهانه. اینجا سیستم آموزش عالی و باکیفیتی داریم، امکانات پژوهشی و فرصت‌های شغلی هم خیلی زیادن. پس برای افرادی که دنبال رشد شخصی و حرفه‌ای هستن، واقعاً جذابه.

ولی باید بگم که فرآیند اپلای آمریکا چالش برانگیز و پرجزئیاته. از انتخاب دانشگاه مناسب و تحصیلات پیشینی که نیازه، تا تهیه مدارک و مستندات مورد نیاز، هر قدمی که تو این مسیر برمیداری نیازمنده به دقت و توجه هست. برای همین بهتره که برای موفقیت تو اپلایت، با یه متخصص مشورت کنی و از تجربش بهره‌مند بشی.

تو این قسمت از مقاله ما به بررسی جزئیات و موارد مهمی که برای اپلای آمریکا لازمه، پرداختیم. ولی برای اطلاعات دقیق‌تر و سهولت تو فرایند، بهتره که با یه مشاورین ما صحبت کنی. اونا میتونن بهت کمک کنن تا دانشگاه مناسبی بر اساس رشته‌ت انتخاب کنی و در تهیه و تکمیل مدارک و ارسال اپلای آمریکا همراهته.

علاوه براین، اگه دنبال اطلاعات بیشتر درباره تحصیل تو امریکا هستی، می‌تونی مقاله “تحصیل در امریکا” رو بخونی. این مقاله حاوی اطلاعات کامل‌تری درباره تحصیل تو امریکاست. با خوندن این مقاله و استفاده از راهنمایی یه متخصص، می‌تونی تصمیم بهتری درباره تحصیل در ایالات متحده بگیری و برای رسیدن به دانشگاهی که رویاهات رو برآورده می‌کنه، آماده بشی.

اپلای آمریکا در مقطع کارشناسی

اپلای آمریکا کارشناسی

برای اپلای آمریکا در مقطع کارشناسی، باید یه سری شرایط رو رعایت کنی. یه سری از این موارد عبارتند از:

  • معدل حداقل 15: برای درخواست ورود به دانشگاه‌های آمریکا، باید حداقل معدل 15 دیپلم رو داشته باشی. البته بعضی دانشگاه‌ها، مخصوصاً دانشگاه‌های معروف، ممکنه معدل بالاتری رو مورد نیاز داشته باشن.
  • نمره زبان: برای ثبت‌نام در دانشگاه‌های آمریکا، باید نمره‌ی زبانی که گرفتی رو ارائه بدی. حداقل نمره زبان می‌تونه 6 آیلتس یا 80 تافل باشه. ولی باید به یاد داشته باشی که هر دانشگاه می‌تونه نمره‌ی زبان مورد نیاز خودش رو داشته باشه.
  • آزمون ACT یا SAT: بعضی دانشگاه‌ها برای اپلای آمریکا کارشناسی نیاز به نمره‌ی ACT یا SAT دارن. این آزمون‌ها برای سنجش توانایی تحصیلی دانشجوها در آمریکا استفاده می‌شن.
  • بازه سنی 18 تا 22 سال: برای اپلای کارشناسی در آمریکا، باید بین 18 تا 22 سال سن داشته باشی البته اگر گپ تحصیلی داشته باشی و بتونی توجیحش کنی این مورد مشکل ساز نیست.
  • توانایی مالی حداقل: بعضی دانشگاه‌ها نیاز به ارائه مدرک مالی ازت دارن. این مدارک نشون می‌دن که تو قادر به پرداخت هزینه‌های تحصیلی و زندگی در آمریکا هستی. هر دانشگاه ممکنه شرایط مالی خودش رو داشته باشه.
  • مدت زمان تحصیل: دوره‌ی کارشناسی در آمریکا معمولاً 4 سال طول می‌کشه. ولی بعضی دانشگاه‌ها دوره‌های کوتاه‌تری هم دارن که 3 سال به طول می‌انجامن.

یادت باشه که این شرایط فقط شرایط اصلی هستن و هر دانشگاه ممکنه شرایط خاص خودش رو داشته باشه. برای اطلاعات دقیقتر و به‌روزتر، بهتره شرایطتت بررسی بشه، دانشگاه های مناسبت پیشنهاد داده بشه و بر اطلاعات دقیق تر بهت داده بشه.

پیشنهاد ویژه: اپلای مقطع کارشناسی آمریکا

اپلای آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد

اپلای آمریکا کارشناسی ارشد

خب اپلای آمریکا در مقطع فوق لیسانس! اگه قراره توی دانشگاه‌های آمریکا اپلای کنی، باید بدونی که مقطع ارشد به دو صورت کورس بیس و ریسرچ بیس ارائه میشه. این دو گزینه بهت داده میشه که بر اساس شرایط و هدفت، بهترین انتخاب رو برای تحصیل در این مقطع داشته باشی.

اما قبل از اینکه بتونی وارد مقطع ارشد بشی، باید به شرایطی که وجود داره توجه کنی. اول از همه، برای ورود به این مقطع باید مدرک لیسانس داشته باشی و حداقل معدل 15 رو هم داشته باشی. همچنین، نمره زبان برای ثبت نام در دانشگاه‌های آمریکا خیلی مهمه. برای آیلتس باید حداقل نمره‌ی 6.5 و برای تافل هم حداقل 90 رو بگیری. برای بعضی دانشگاه‌ها نیازمند نمره‌ی GRE هستین و تو باید این آزمون رو هم بدهی.

به جز مدارک و نمرات، باید توصیه‌نامه و انگیزه‌نامه هم ارسال کنی. این مدارک به دانشگاه نشون میدن که تو چه ویژگی‌ها، تجربیات و اهدافی برای تحصیل در مقطع ارشد داری. زمان تحصیل در این مقطع معمولاً بین 2 تا 3 سال هست. البته، این زمان بستگی به رشته تحصیلی و دانشگاهی که انتخاب می‌کنی داره.

ولی بهت یادآوری می‌کنم که این فقط شرایط اساسی هستن و هر دانشگاه ممکنه شرایط خاص خودش رو داشته باشه. برای اطلاعات دقیق‌تر و به‌روزتر، همون کاری که واسه لیسانس گفتم باید انجام بدی!

پیشنهاد ویژه: اپلای مقطع کارشناسی ارشد آمریکا

اپلای آمریکا در مقطع دکترا

اپلای آمریکا دکترا

اپلای آمریکا در مقطع دکترا! خب، برای ورود به این مقطع، حداقل هایی وجود داره که باید بهشون توجه کنی. اول از همه، برای ورود به دکترا باید حداقل معدل 16 برای فوق‌لیسانس و 15 برای لیسانس داشته باشی. البته اگر مقالات علمی هم داشته باشی، شرایطت خیلی بهتر میشه، اما این یه الزام نیست. اگر رزومه‌ی کاری مرتبط هم داری، حتماً باید اون رو در اپلایت موردنظر لحاظ کنی.

همچنین، برای اپلای در دکترا، انگیزه‌نامه و توصیه‌نامه هم لازمه. این مدارک به دانشگاه نشون میدن که تو چه انگیزه‌ای برای تحصیل در دکترا داری و از کسانی که با تو همکاری کردند، چه توصیه‌هایی دارن.

در مورد مدت زمان تحصیل در دکترا، معمولاً دوره‌ها حدود 4 سال به طول می‌انجامن. اما باید بگم که این مدت زمان ممکنه بستگی به رشته تحصیلی و دانشگاه متفاوت باشه. همچنین، بسته به رشته‌ی تحصیلی، ممکنه نیاز به آزمون GRE یا در رشته مدیریت، آزمون GMAT داشته باشی.

پیشنهاد ویژه: اپلای مقطع دکترا آمریکا

مدارک مورد نیاز برای اپلای آمریکا

وقتی برای اپلای آمریکا تصمیم می‌گیرید، باید مجموعه‌ای از مدارک را آماده کنید. این مدارک در واقع نماینده‌ی شما هستند و برای معرفی شما به دانشگاه‌ها و بررسی صلاحیت شما برای تحصیل در مقطع مورد نظر استفاده می‌شوند. در ادامه، به برخی از این مدارک اشاره خواهیم کرد:

توصیه نامه، یکی از مهم ترین مدارک برای اپلای آمریکا

توصیه‌نامه یکی از مدارک لازم و حیاتی اپلای در دانشگاه‌های آمریکاست. استادا برای اپلای در دانشگاه یا حتی برای کار توصیه‌نامه میدن. از استاد راهنما، استاد مشاور، استادی که درس باهاش گرفتین یا حتی داور تزتون یا استادی که باهاش مقاله چاپ کردین می‌تونید توصیه‌نامه درخواست کنید. این توصیه‌نامه‌ها بصورت آنلاین ارسال می‌شن و فرمت خودشون رو دارن. بهتره حداقل 4 تا استاد پیدا کنید تا حداقل 3 توصیه‌نامه داشته باشید.

در توصیه‌نامه باید مهارت‌ها و اطلاعات شخصی شما بیان بشه. اگه استاد بگه وقت نداره، می‌تونید خودتون توصیه‌نامه رو بنویسید و اون رو امضا کنه. وقتی توصیه‌نامه رو می‌نویسن، ممکنه اندازه‌اش با توجه به حداقل‌های هر دانشگاه متفاوت باشه، ولی تقریباً 4 پاراگراف نیازه. تو این پاراگراف‌ها، استاد باید درباره تجربیات شما، مهارت‌های تحصیلی، علایقتون و هدفتون در تحصیل در دانشگاه حرف بزنه.

توصیه‌نامه یکی از مدارک مهم اپلای در دانشگاه‌های آمریکاست و باید بهش اهمیت بدید. مطمئن بشید که از استادهایی که توصیه‌نامه می‌گیرید، با شما آشنا هستن و تجربه‌ای دارن و می‌تونن به درستی و به طور جامع درباره شما حرف بزنن.

مدارک تحصیلی مقطع قبلی، مهمترین مدرک اپلای آمریکا

  • برای مدارک تحصیلی، بهتره مدارک رسمی و اصلی رو آماده کنی. مثلاً مدرک فارغ‌التحصیلی، پرونده تحصیلی، گواهی‌نامه‌ها و سایر مدارکی که لازمه. بهتره اونا رو هم ترجمه کنی و با مدارک اصلی آپلود کنی.
  • اگه مدارک تحصیلی هنوز آماده نشدن، می‌تونی از دانشگاهی که داری تحصیل می‌کنی، یه لیست از ریزنمرات و نتایج تحصیلیت رو بخوای. این لیست شامل دروس، نمرات و سایر اطلاعات تحصیلیت میشه. بعد از گرفتن این لیست، می‌تونی با دانشگاه مقصد مکاتبه کنی و اونا رو به‌روز کنی.
  • وقتی با دانشگاه در ارتباطی باشی، حواست به این باشه که مدارک رو به صورت واقعی اسکن و ارسال کنی. سعی نکنی با استفاده از فتوشاپ چیزی رو تغییر بدین که بعدا براتون بد میشه.

آزمون زبان برای آمریکا

  • قبل از شروع کار، بهتره مدرک زبان مورد نیاز رو تهیه کنید و حداقل نمره مورد نظر رو کسب کنید. برای این مورد، مدرک‌هایی مثل TOEFL یا IELTS مورد نیازه. اگه هنوز مدرک زبان رو ندارید، بهتره اقدامات لازم رو برای شرکت در آزمون زبان بکنید و نتایج رو بگیرید.
  • علاوه بر این، میشه 5 ریپورت رایگان برای مدرک زبان ارسال کرد. یعنی اگه دانشگاهی رو که میخواید برید رو انتخاب کرده باشید، میتونید از این امکان استفاده کنید. برای آزمون GRE هم همین شرایط برقراره.
  • با گرفتن مدرک زبان و رسیدن به حداقل نمره مورد نظر، میتونید به مراحل بعدی مرتبط با تحصیلات و کارتون برید و برای پذیرش در دانشگاه مورد نظر آمادگی داشته باشید. پس با تهیه مدارک زبان و به دست آوردن نمره مورد نظر، میتونید به مسیر شغلی و تحصیلیتون ادامه بدید.

CV، چندمین مورد مهم در اپلای آمریکا!

رزومه یک فایل مهم برای معرفی خود و تجربیات حرفه‌ای در زمینه های کاریه. برای موضوعات دانشگاهی، می‌تونی از CV استفاده کنی. در زیر تعدادی نکته و راهنما برای ساخت یک رزومه حرفه‌ای توضیح داده شده:

  • اول از همه، طول رزومه‌ت رو بین ۳ تا ۴ صفحه نگه دار. تمرکزت رو بر تحصیلات، تجربیات مرتبط و مهارت‌هایی که برای تحصیلات مورد نظرت لازمه بگیر.
  • بخش‌بندی مناسب رو رعایت کن. برای هر بخش از رزومه، مثلاً “تحصیلات”، “تجربیات کاری”، “مهارت‌ها”، “افتخارات” و “فعالیت‌های اجتماعی”، سربرگ و بخش‌بندی مناسبی بذار.
  • تو بخش تحصیلات، تاریخ تحصیل، مدرک‌های دریافتی و نام دانشگاه رو بنویس. همچنین، اگه افتخارات تحصیلی داشتی، مثل جوایز و تقدیرهایی که گرفتی، هم بنویس.
  • نتایج آزمون‌ها رو هم ذکر کن، مثلاً نتیجه آزمون‌های زبان مثل TOEFL یا IELTS و آزمون GRE رو بنویس. همچنین، مهارت‌های فنی و نرم‌افزاری که باهاشون آشنایی داری رو هم بیان کن.
  • در بخش افتخارات، هر جایزه، تقدیر یا افتخاری که در طول تحصیلات یا فعالیت‌های دیگه‌ات دریافت کردی رو ذکر کن.
  • از یک قالب مناسب و طرح بندی خوب استفاده کن. حواست به انتخاب 1 یا حداکثر 2 فونت و 1 یا 2 رنگ باشه. همچنین، به حاشیه‌ها و فضای سفید تو رزومه توجه کن که زیبا و خوانا باشه.
  • اطلاعات شخصی مثل تاریخ تولد، محل تولد، وضعیت تاهل و عکس شخصیت نباید تو رزومه باشه. فقط روی اطلاعات حرفه‌ای و مهارت‌هات تمرکز کن.
  • نهایتاً قبل از ارسال رزومه، متن رو مرور کن و مطمئن شو که املای صحیح، ساختار منطقی و ترتیب درست رو رعایت کردی. رزومه رو هم به صورت PDF ذخیره کن تا شکل و استانداردش حفظ بشه.

انگیزه نامه، یکی از مهم ترین مدارک اپلای آمریکا

انگیزه نامه یک پل مهم بین گذشته و آینده هست. در این نامه، باید درباره تحصیلات گذشته خودت بگی و همچنین درباره اهداف تحصیلی و دلیل انتخاب دانشگاه مورد نظرت هم بگی. در نوشتن این نامه، دقت داشته باش که ممکنه استادی که در کمیته تحصیلات تکمیلی انگیزه نامه شما رو بررسی میکنه، شخصی باشد که قبلاً با او در ارتباط بوده‌اید و باهاش مکاتبه کردین. بنابراین، تو انگیزه نامه واقعیت‌ها رو بنویسین.

محدوده کلمات برای انگیزه نامه بین 1000 تا 1500 کلمه است. در این مورد، نکات مثبت رو بگید و اگر نکات منفی مثل گپ تحصیلی دارید، با استفاده از اسناد و مدارک به صورت منطقی این نکات را اثبات کنید که در راستای تحصیلات و کارتون بوده است.

در انگیزه نامه خود، از تجربیات و دستاوردهای تحصیلی گذشته خود بنویسید. این میتونه شامل رشته تحصیلی، دروس مورد علاقه، پروژه‌های تحقیقاتی و هر چیزی باشه که در مسیر تحصیلی خود بدست اوردید. همچنین، بگید که چجوری این تجربیات شما رو به اهداف تحصیلی خودتون هدایت کردن و چگونه به شما انگیزه میدن تا به مرحله بعدی برید.

در بخش مربوط به انتخاب دانشگاه، دلایل واقعی و قاعده‌مند رو برای انتخاب دانشگاه بگید. ممکنه دلایل شما شامل شهر محل دانشگاه، برنامه‌های تحصیلی منحصر به فرد، استادهای برجسته، امکانات پژوهشی یا فرصت‌های شغلی تو اون دانشگاه باشد. هر دلیلی که شما رو به انتخاب دانشگاه خاصی سوق داده است، بیان کنید و آن را با اطلاعات واقعی و قابل اثبات توجیه کنید.

به طور کلی، در انگیزه نامه‌ رو به شکل محترمانه و منطقی بنویسین. بهتر است از زبونی روان و قابل فهم استفاده کنید و به تمام نکات اصلی اهمیت بدید. در نهایت، به خواننده نشون بدید که با تحقق اهداف تحصیلی خود تو دانشگاه مورد نظر، چگونه به پیشرفت و موفقیت‌های بیشتر در زمینه تحصیلات و کارتون می رسید.

نحوه پیدا کردن دانشگاه برای اپلای آمریکا

برای پیدا کردن دانشگاه مناسب برای اپلای آمریکا، اول باید وارد سایت USNEWS بشین. بعد تو بخش “EDUCATION” رو انتخاب می‌کنین که قسمتیه که درباره تحصیلات دانشگاهی هست. تو این صفحه، تمام دوره‌ها و رشته‌های مربوط به دانشگاه‌ها هست. شما باید رشته مورد نظرتون رو پیدا کنین و ببینین کدوم دانشگاه‌ها اون رشته رو ارائه می‌دهن.

بعد، تو سایت دانشگاه که همون صفحه مربوط به دانشگاهه، می‌تونین دپارتمان مربوطه رو پیدا کنین و به دنبال اساتیدی بگردین که ریسرچ مناسبی با شما دارن. قبلش بهتره قبلش تمام دانشگاه‌ها رو بررسی کنین و یه فایل اکسل درست کنین. تو این فایل، مشخص کنین که هر دانشگاه چه مدارکی می‌خواد و چه شرایطی رو نیاز داره. بر اساس این معیارها، بهترین گزینه رو انتخاب کنین و با ارسال ایمیل به دانشگاه، ارتباط با اساتید مناسب رو برقرار کنین.

با این روش، می‌تونین دانشگاه مناسبی رو پیدا کنین که با نیازها و شرایط خودتون سازگار باشه. اینطوری می‌تونین در راستای تحصیلات و پژوهش‌هاتون قدم بردارین.

نحوه مکاتبه با استاد برای اپلای آمریکا

خب، یکی از قسمت های مهم اپلای آمریکا بخش مکاتبه هست. وقتی می‌خوای با استادات ارتباط برقرار کنی، اولین قدم اینه که استادهایی رو پیدا کنی که با علاقه‌ها و تحقیقات تو همخوانی دارن. یعنی تو اینترنت یا از منابع دانشگاهی مقالات و تحقیقاتی که خوندی رو بررسی کنی و استادهایی که بهشون علاقه داری رو پیدا کنی.

بعدش باید ایمیلت رو براشون سفارشی سازی کنی. یعنی ایمیلت رو با توجه به استاد ساختار بدی. همونطور که احترام و مودبانگی رو در ابتدای ایمیلت نشون می‌دی، مثلاً می‌تونی با کلمه “استاد عزیز” یا “استاد [نام خانوادگی]” آغاز کنی. بعدش درباره علاقه‌مندی‌ها و تحقیقاتت حرف بزنی و به مقالاتی که استاد نوشته ارجاع بدی و نشون بدی که چطور با تحقیقات استاد همخوانی داری.

وقتی نوشتی، باید به استاد نشون بدی که چطور تحقیقات و مقالات استاد با علاقه‌ها و تحقیقات تو همخوانی داره. می‌تونی به موضوعات خاصی که در مقالات استاد پیدا کردی اشاره کنی و نشون بدی که با تحقیقاتش آشنایی داری.

در آخر هم باید درخواست ملاقات کنی. بگو که دوست داری بیشتر با استاد صحبت کنی و از طریق جلسه حضوری یا آنلاین ارتباط برقرار کنید. بگو که اگر امکانشون هست، زمانی رو برای بررسی موضوعات و شاید همکاری در تحقیقاتت در نظر بگیرن.

یک نکته مهمی که باید بهش توجه کنی، اینه که استادها ممکنه به دلیل مشغله‌هاشون نتونن سریع جواب بدن یا حتی جوابتو نده. پس باید صبور باشی و بهشون زمان بدی تا بهت جواب بدن.

هزینه اپلای آمریکا

هزینه‌های مرتبط با فرایند اپلای آمریکا، به طور کلی به سه دسته قبل از پذیرش، بعد از پذیرش و ورود به کشور تقسیم میشن. در زیر به هر دسته از این هزینه‌ها اشاره میکنیم:

  1. هزینه‌های قبل از پذیرش:
  • هزینه‌های کلاس زبان: برای ورود به برخی از دانشگاه‌ها، نیازه که زبانتون رو تقویت کنین. هزینه‌های این دوره‌ها متفاوته و بسته به مدت و نوع دوره، محل تحصیل و سطح زبانی شما تغییر میکنه.
  • هزینه‌های ترجمه مدارک و ریزنمرات: برای ارائه مدارک و رزومه تحصیلی، نیاز به ترجمه آنها به زبان مورد نظر دارین. هزینه ترجمه بسته به تعداد مدارک و زبان انتخابی فرق میکنه.
  • هزینه مهر وزارت خارجه: برای تأیید مدارک و رزومه تحصیلی توسط وزارت خارجه، باید هزینه‌ پرداخت کنین که بر اساس زمان تغییر میکنه این هزینه ها.
  • هزینه ازادسازی مدارک: شما برای استفاده از مدارک تحصیلی خود تو خارج از کشور، باید اونا رو از وزارت علوم یا آموزش و پرورش ازادسازی کنید و هزینه‌ای را برای این مورد پرداخت کنین.
  • هزینه ریپورت آزمون زبان: در صورتی که برای اثبات سطح زبان نیاز به آزمون‌های معتبری مانند IELTS یا TOEFL باشه، باید هزینه آزمون رو پرداخت کنید.
  • هزینه آزمون GRE: در صورتی که برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر مثل کارشناسی ارشد یا دکترا نیاز به آزمون GRE داشته باشید، باید هزینه آزمون رو پرداخت کنین.
  • هزینه تعهد اولیه و ثانویه برای رشته دبیری و دانشجویان فرهنگیان: این هزینه، درواقع هزینه هایی هست که دانشگاه برای شما پرداخت کرده رو برگشت میدید به اضافه خسارت و جریمه ها.
  • هزینه ارسال اپلیکیشن: هزینه اپیلیکیشن فی یکی از هزینه های اصلیه که تا پرداخت نشه مدارک شما بررسی نمیشه و این هزینه بر اساس دانشگاه از 30 دلار تا 190 دلار ممکنه تغییر کنه.
  1. هزینه‌های بعد از پذیرش:
  • هزینه پست i20: برای ارسال فرم i20 باید هزینه هایی پست رو در نظر بگیرین.
  • هزینه عوارض خروج از کشور: هنگام خروج از کشور، برای مثال زمان رفتن به کشور دیگه برای کارهای ویزای آمریکا، باید هزینه خروج از کشور رو پرداخت کنین.
  • هزینه وثیقه برای سربازی: برای ادامه تحصیلتون و اینکه بتونین کارهای تحصیل خارج از کشور رو کنین باید یه وثیقه بذارین تا برای سربازیتون مشکلی پیش نیاد، این هزینه ها بر اساس سال تغییر میکنه.
  • هزینه SEVIS: SEVIS هزینه دریافت ویزای تحیلی امریکاست، مهمه که قبل از رفتن به سفارت اونو پرداخت کنین.
  • هزینه وقت سفارت: برای مراجعه به سفارت و انجام مصاحبه ویزا، باید هزینه وقت سفارت رو پرداخت کنین.
  • هزینه بلیط هواپیما: برای سفر به کشور مورد نظری که ویزا میده، باید هزینه بلیط هواپیما رو پرداخت کنین.
  • هزینه اقامت در کشور مقصد برای ویزا: در برخی از کشورها، برای اخذ ویزای تحصیلی، نیاز به ارائه اطلاعات مالی و تأیید اقتصادی برای اقامت در آن کشور دارید و ممکن است باید مبلغی را به عنوان تمکن مالی به حساب خود واریز کنین.
  • هزینه پیکاب ویزا: برای اخذ ویزای تحصیلی، نیاز به پرداخت هزینه پیکاب ویزا هست.
  1. هزینه ورود به کشور آمریکا:
  • عوارض خروج از کشور: مجددا برای خروج از کشور باید هزینه هاشو بدید.
  • هزینه بلیط هواپیما: برای سفر به کشور مقصد، باید هزینه بلیط هواپیما رو پرداخت کنید.
  • مقدار پیش‌پرداخت اولیه: برخی از دانشگاه‌ها ممکن است بخواهند مقداری از هزینه‌های تحصیلی را به صورت پیش‌پرداخت اولیه در ابتدای تحصیل دریافت کنند.

رویای آمریکا رو با کاکتوس به واقعیت برسون!

همچنان به رویاتون که زندگی درتو آمریکا هست، فکر می کنین؟ اگه دنباله پیشرفت شغلی، دستیابی به تحصیلات برتر و زندگی بهتر هستید، ما موسسه مهاجرتی کاکتوس رو بهتون معرفی میکنیم! تیم ما تخصص و تجربه‌ی کافی در امور مهاجرت داره و میتونه راهنمایی لازم رو درباره‌ی مراحل و فرایندهای مهاجرت بهتون بده. پس برای شروع این ماجرا، با ما تماس بگیرید و اطلاعات بیشتری در مورد خدمات ما و گام‌های بعدی مهاجرتتون به آمریکا کسب کنید. همراه با کاکتوس، به سوی رویای آمریکا!”